Свинина в скороварці

Час приготування: 1 ч. 5 хв.

Для приготування потрібна нежирна свинина і спеції.

Інгредієнти

Кількість порцій: -3
свинина — 600 грам
олія соняшникова — 20 грам
цибуля — 1шт
часник — 3 зубчики
розмарин — 1-2 гілочки
сіль, перець — за смаком

Як приготувати Свинина в скороварці

Соковита і ніжна свинина, готується легко і швидко. Блюдо виходить дуже смачним.

Покроковий рецепт

1


Підготувати м’ясо. Помити, просушити, нарізати великими шматками, поперчити, посолити і обсмажити на сковороді на сильному вогні до рум’яної скоринки. У каструлю скороварку кладемо гілочки розмарину, цибулю, часник, перець запашний горошок.

2

Далі перекладаємо м’ясо в каструлю і заливаємо гарячою водою.

3

Ще трохи солимо, добре закриваємо спеціальною кришкою і ставимо варитися на слабкий вогонь на 1 годину.

4



Вимикаємо вогонь і НЕ відкриваємо кришку ще 15 хв, щоб тиск в скороварці впало.
От і все. М’ясо готове! Насолоджуйтеся смачною стравою.

Дивіться також:  Стейк «Як в ресторані»