Свинина з ананасами в казані

Як приготувати Свинина з ананасами в казані

Щоб приготувати смачне і святкове блюдо зі свинини з ананасами знадобляться наступні інгредієнти:

свинина (з незначними жировими прошарками) (700 гр.);

консервовані ананаси в сиропі (одна банка);

кетчуп (на свій розсуд);

перець (на свій смак);

сіль (на свій смак).

Спочатку потрібно свинину з прошарками жиру нарізати на невеликі шматочки. У сильно розігрітий казан викласти ці шматочки м’яса, трохи приправлені перемеленим перцем і сіллю. Жир поступово буде вытапливаться, і на ньому, помішуючи, обсмажити м’ясо не занадто сильно.

Далі, потрібно вилити в казан весь ананасовий сироп і трохи кетчупу, все перемішати. Тушкувати на вогні середньої сили близько сорока хвилин.

За десять хвилин до готовності додати консервовані ананаси, порізані кубиками і продовжувати гасіння свинини на маленькому вогні. По закінченні вищевказаного часу викласти тушковане м’ясо з ананасами на блюдо і подавати в гарячому вигляді. Повірте, смак, приголомшливий!

Дивіться також:  Овочева локшина зі свинячими ребрами в соєвому соусі