Свинина запечена з маринованими огірками

Свинина запечена з маринованими огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

М’ясо виходить дуже ароматне і смачне. Просто тане в роті.

Інгредієнти

Свинина (вирізка або частина філе) – 500 гр.
Сир твердий – 200 гр.
Майонез – 3 столові ложки
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Часник – 3 зубчики
Мариновані огірки – 2 шт.
Зелень заморожена – 2-3 столові ложки
Чорний кмин – 1 столова ложка
Сіль – за смаком
Перець чорний мелений – 1 чайна ложка
Кориця мелена – 1 чайна ложка
Гарам масала – 1,5 чайної ложки
Масала для м’яса – 1,5 чайної ложки
Рослинна олія – 1 столова ложка

Як приготувати Свинина запечена з маринованими огірками