Свиняча вирізка в часниково-гірчичному маринаді

Час приготування: 1 ч. 45 хв.

Інгредієнти розраховані на 3-4 порції.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Свиняча вирізка — 1 шт (400-500 г)
Бальзамічний оцет — 3 ст. л.
Рослинне масло — 3 ст. л.+ 1 ст. л.
Зерниста гірчиця — 1 ч. л.
Гірчиця — 1 ч. л.
Часник — 3 зубчики
Орегано — 1 ч. л.
Чебрець — 1 ч. л.
Сіль — 1/2ч.л.

Як приготувати Свиняча вирізка в часниково-гірчичному маринаді

.

Покроковий рецепт

1

Інгредієнти.

2

Приготувати маринад. Змішати в глибокій чашці бальзамічний оцет, 3 столові ложки рослинної олії, столову і зернисту гірчицю, дрібно рубаний часник, сухі трави і сіль.

3

М’ясо промити, обсушити, покласти в щільний пакет, вилити в нього часниково-гірчичний маринад. Маринад розподілити. По можливості пакета випустити повітря, щільно закрити, поставити в холодильник на 1 годину (можна і більше).

4

Через годину…розжарити сковороду гриль з 1 столовою ложкою рослинного масла. Викласти на неї вирізку, смажити до рум’яної скоринки з усіх боків.

5

Потім м’ясо перекласти в вогнетривку форму, поставити запікатися в духовку при температурі 180-190 С на 20-30 хвилин. Перевірити готовність м’яса дуже просто. Якщо проколоти ножем і витікати прозорий сік – м’ясо готове :-), якщо сік рожевий – продовжити запікання, якщо соку немає – на жаль, ви пересушили м’ясо :-(. Подавати м’ясо з вишневим соусом. Рецепт вишневого соусу до м’яса. Надзвичайно смачно! Приємного апетиту!

Дивіться також:  Молочно-полуничний коктейль