Свиняче раксо

.

Інгредієнти

Свинина — 800 г (м’якоть)
Кетчуп — 4 ст. л. (або 2 ст. л. томатної пасти)
Оливкова олія — 3 ст. л.
Кмин — 1 ст. л. (мелений)
Паприка — 1 ч. л. (мелена)
Коріандр — 1 ч. л. (мелений)
Вершки — 1 стакан
Вино — 1 склянка (червоного сухого)

Як приготувати Свиняче раксо

Покроковий рецепт

М’ясо промити, обсушити, нарізати тонкими довгими брусочками. У сковороді розігріти олію, обсмажити м’ясо до рум’яної скоринки до готовності м’яса. (Час смаження залежить від товщини шматочків).

В окремому посуді з’єднати томатну пасту з кмином, коріандром і паприкою. Додати вершки, добре перемішати.

Залити цим соусом м’ясо. Тушкувати протягом 3-4 хвилин, потім довести до кипіння.

Влити в сковороду вино. Прогріти раксо на середньому вогні близько 4-5 хвилин.

Подавати страву до столу гарячим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свиняча рулька