Свинячі ребра в мультиварці з соусом з овочів

Час приготування: 1 година

Ароматні й соковиті, з ніжним соусом з овочів.

Інгредієнти

Кількість порцій: 10
ребра свинячі — 1 кг
перець болгарський — 4 шт
цибуля ріпчаста — 2 шт
вишневий соус — 50 мл
перець мелений — за смаком
хмелі сунелі — за смаком
чебрець сушений — за смаком
сіль — за смаком
помідори в’ялені — за смаком
з часником

Як приготувати Свинячі ребра в мультиварці з соусом з овочів

Свинячі ребра досить жирні, але порадувати себе неповторним смаком цього продукти іноді все ж можна. Для того, щоб страва вийшла смачною треба уважно підійти до вибору м’яса. Ребра повинні бути рожевого кольору з рівномірними вкрапленнями жиру, і, звичайно, без стороннього запаху.
Рецептів приготування ребер величезна кількість. Даний, відрізняється швидкістю приготування без витрати особливих зусиль. Ну і родзинкою смаку тушкованих ребер стане вишневий соус в маринаді.

Покроковий рецепт

1


В першу чергу підготуємо м’ясо . Свіжі свинячі стегна промиваємо пдо холодною проточною водою. Викладаємо на паперовий рушник і даємо обсохнути. Важливо звернути увагу на самі ребра, на закінчення їх можуть зустрічатися частинки розтятої кістки, вони дуже гострі, обов’язково видаліть їх.

2






Важливим этамом буде маринування м’яса. Для цього спочатку посыпим ребра сухими спеціями. Я додаю мелений чорний перець, чебрець сухий,хмелі сунелі, сіль. Далі я масирую кожне реберце, втираючи спеції в нього. Тепер черга рідких складових. В окремій пиалке змішуємо вишневий соус і в’ялені з часником томати прям з ароматним малому з баночки. Виливаємо все на ребра і повторюємо масаж))). Даємо постояти ребрах в маринаді як мінімум 20 хвилин.

3


Отже, ребра підготовлені. Викладаємо їх у чашу мультиварки посипаємо довільно нарізаними болгарським перцем і цибулею. Кладу овочі відразу, щоб в кінці готування вони перетворилися в ароматний кашецеобразный соус.

4




Настав час попрацювати мультиварці. Спочатку встановлюємо режим «смаження» на 30 хв. Накриваємо каструлю і забуваємо на пів години.Не перживаете про страву. Під час смаження реберця дадуть сік і не підгорять, а навпаки придбають золотистий колір. Через 30 хвилин відкриваємо каструлю, перемішуємо вміст, додаємо 100 мл води, виставляємо режим «гасіння» на 50 хв. Закриваємо і займаємося своїми справами.

5




Через час, ребра готові. А на дні чаші утворюється мягикй і ароматний соус. Люблю подавати ребра з соусом, посипаючи маринованою цибулею. Він пом’якшує і освіжає жирнось м’яса. Блюдо готове.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!

Дивіться також:  Смажені пиріжки з капустою