Свинячі тефтелі, фаршировані сиром

Свинячі тефтелі, фаршировані сиром — надзвичайно смачне і незвичайне блюдо!

Інгредієнти

М’якоть свинини — 600 гр.
Сіль — за смаком
Коріандр — 1 ч. л.
Яйце — 1 шт.
Сир » Радомер (або Ементаль) — 50 гр.

Як приготувати Свинячі тефтелі, фаршировані сиром

Свинячі тефтелі, фаршировані сиром Радомер стануть відмінним доповненням до будь-якого гарніру

Покроковий рецепт


1. Свинина нарізати на шматки і перемолоти на фарш.

2. До фаршу додати сіль і коріандр. Можете додати будь-які приправи, які любите.

3. Сир нарізати кубиками десь 1 см х 1 див. Беріть сир з яскраво вираженим смаком, тоді він буде добре відчуватися в тюхтельки.

4. Візьміть трохи фаршу, розкачайте на долоні і всередину покладіть шматочок сиру. Зробіть тефтелю.

5. Застеліть деко пергаментним папером і змастіть рослинною олією. Викладіть тефтелі. Запікайте в духовці 20 хвилин.

6. Подавайте до столу гарячими!

Дивіться також:  Фрикадельки в томатному соусі