Свинячо-яловичі котлети, фаршировані грибами

Час приготування: 1 година

Смачні котлети зі свинячого і яловичого фаршу, начинені смаженими грибочками.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
м’якоть свинини — 500 г
м’якоть яловичини — 250 г
гриби — 200 г
зелень — пучок
молока — півсклянки
масло вершкове — 2 ст. ложки
хліб — 2 шматка
сухарі для панірування
сіль — за смаком

Як приготувати Свинячо-яловичі котлети, фаршировані грибами

Для приготування цих смачних котлеток краще взяти м’ясо 2:1 (2 частини свинини і 1 частина яловичини). Так само потрібні свіжі гриби. Вийде дуже цікаве блюдо, яке можна подати гостям на будь яке свято.

Покроковий рецепт

1

1. М’ясо подрібнюють у м’ясорубці. Я беру 2 частини свинини і 1 частина яловичини.

2

2. Хліб вимочують у молоці, потім відживають і змішують з м’ясним фаршем. Далі масу пропускають через м’ясорубку, солять і перчать. Додають пару ложок вершкового масла.

3

2. Гриби промивають, нарізають невеликими кубиками, смажать на розпеченому маслі до м’якості, не забувши їх посолити. Додають трохи зелені, смажать до готовності.

4

3. З курячого фаршу формують коржики, на серединку кожної кладуть обсмажені гриби. Краї м’ясної коржі з’єднують, надаючи форму котлетки.

5

4. Панірують котлету в сухарях і смажать до утворення золотої скоринки з обох сторін.

6

5. Перед подачею готову страву поливають розтопленим вершковим маслом і присипати рубаною зеленню. Окремо можна зробити і гарнір, наприклад, картоплю в будь-якому вигляді.

Дивіться також:  Борщ класичний з мясом