Святковий салат з індички з манго

Святковий салат з індички з манго – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт цього салату є синтезом американських і мексиканських кулінарних традицій. Страва виглядає неймовірно яскравим і красивим, а за смаком виходить ніжним і хрустким.

Інгредієнти

Філе індички – 350 грам підійде відварне або запечене
Стиглий і соковитий манго – 1 штука великого розміру
Родзинки, попередньо промитий і висушений – третину склянки
Домашній майонез або густий натуральний йогурт – 2 столові ложки
Суміш мелених прянощів – 1,5 чайні ложки зіра, куркума, коріандр, імбир, червоний перець, гірчичні насіння, сіль) або готова приправа «Каррі»
Мигдаль – жменя вже подрібнений
Зелена цибуля – кілька пір’я
Листя салату – пучок

Як приготувати Святковий салат з індички з манго