Тайський суп з морепродуктів і рисовою локшиною

Час приготування: 40 хвилин

Смачний тайський суп дуже добре збалансований — не дуже пряний і не занадто перевантажений інгредієнтами. Карі чудово поєднується з креветками і мідіями. Зелень надає супчику свіжість.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
мідії — 200 г
рис — 100 г
морква — 1 шт.
корінь петрушки — 1 шт.
цибуля — невелика головка
маргарин або масло — для смаження
зелень — при подачі
перець з сіллю — за смаком
порошок каррі — за смаком

Як приготувати Тайський суп з морепродуктів і рисовою локшиною

Тайський суп з мідій і креветок з додаванням рисової локшини і невеликою кількістю овочів.

Покроковий рецепт

1

1. Мідії заздалегідь відварюють і готове м’ясо нарізають тоненькими скибочками. Креветки очищають і промивають.

2

2. Бульйон від варіння доводять до кипіння, викладають у нього промиту малюю локшину, варять до напівготовності.

3

3. Очищений цибулю, моркву і корінь петрушки нарізають і обсмажують на маргарині, додають до рисової локшини через (приблизно) п’ять-десять хвилин.

4

4. Тут же закидають підготовлені креветки.

5

5. Слідом відразу викладають підготовлене м’ясо мідій. Перчать і солять вже за смаком, використовуючи на розсуд які-небудь прянощі. Я додаю мелений коріандр.

6

6. Перед подачею окремо в кожну порцію в суповій тарілці додають зелень. Прикрашають страву мідіями. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Тайські млинці з бананом