Теплий салат із запеченої брюссельської капусти, яблук і горіхів

Теплий салат із запеченої брюссельської капусти, яблук і горіхів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Теплий салат з брюссельської капусти з яблуками, волоськими горіхами і родзинками. Особливий смак додає чудова гірчична заправка з медом

Інгредієнти

брюссельська капуста – 150 г
спеції, сіль, перець – за смаком (для капусти)
оливкова олія – 30 мл
кисло-солодкі яблука – 2 шт
волоські горіхи – 50 г
родзинки – жменька
мед – 30 мл
апельсин – 4 столові ложки
гірчиця діжонська – 1 чайна ложка

Як приготувати Теплий салат із запеченої брюссельської капусти, яблук і горіхів