В такому простому салаті дуже гармонійно поєднуються горішки, трохи обсмажені гриби і твердий сир пекоріно.
Інгредієнти
суміш салатних листків – 120 гр (рукола, салат корн, радичу, латук і т. д. | |
вершкове масло – 2 столові ложки | |
свіжі гриби – 200 гр печериці, шиітаке, гливи, свинухи і т. д. | |
очищені горіхи – 50 гр | |
сир пекоріно – 120 гр | |
Для заправки салату: | |
свіжовіджатий сік лимона – одна ч. ложка | |
часник – 2 зубчики | |
свіжий чебрець – кілька гілочок | |
цибулю-шалот – 1/2 великий | |
мелений рожевий перець – за смаком | |
дрібна сіль морська – за смаком | |
оливкова ароматне масло – одна ст. ложка |
Як приготувати Теплий салат з грибами, горіхами і пекоріно
Сторінка: 1 2