Теплий салат з грибами, горіхами і пекоріно

Теплий салат з грибами, горіхами і пекоріно – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В такому простому салаті дуже гармонійно поєднуються горішки, трохи обсмажені гриби і твердий сир пекоріно.

Інгредієнти

суміш салатних листків – 120 гр (рукола, салат корн, радичу, латук і т. д.
вершкове масло – 2 столові ложки
свіжі гриби – 200 гр печериці, шиітаке, гливи, свинухи і т. д.
очищені горіхи – 50 гр
сир пекоріно – 120 гр
Для заправки салату:
свіжовіджатий сік лимона – одна ч. ложка
часник – 2 зубчики
свіжий чебрець – кілька гілочок
цибулю-шалот – 1/2 великий
мелений рожевий перець – за смаком
дрібна сіль морська – за смаком
оливкова ароматне масло – одна ст. ложка

Як приготувати Теплий салат з грибами, горіхами і пекоріно