Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом

Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування знадобитися яловича вирізка, капуста, петрушка, сир, яйця, насіння льону, соєвий соус, оливкова та соняшникове масла.

Інгредієнти

Яловича вирізка – 300 гр
Капуста (білокачанна або пекінська) – 250 гр
Петрушка – 70 гр (пучок)
Сир твердий – 170 гр
Яйце – 2 шт
Насіння льону – 2 столові ложки
Соєвий соус – за смаком
Оливкова олія – за смаком
Соняшникова олія – для смаження
Сіль, перець, спеції – за смаком при обсмажуванні м’яса

Як приготувати Теплий салат з капусти і яловичини під соєвим соусом