Теплий салат з морепродуктів під вершково-апельсиновим соусом

Теплий салат з морепродуктів під вершково-апельсиновим соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незвичайне поєднання морепродуктів і апельсина, надає салату якусь пікантність. Новий смак звичних продуктів.

Інгредієнти

коктейль з морепродуктів – 200-250 гр
лист салату – 4-5 шт
помідор – 1 шт
огірок – 1 шт
апельсин – 1 шт
апельсиновий джем – 1 ч. л.
вершково-часниковий соус – 1 ст. л.
кисло-солодкий соус – 1 ст. л.
соєвий соус – 1 ч. л.
базилік – 5-6 листочків
рослинне масло – 1 ч. л. знадобиться для обсмажування морепродуктів, якщо вибрали заморожений коктейль

Як приготувати Теплий салат з морепродуктів під вершково-апельсиновим соусом