Теплий салат з моркви з сухофруктами і оселедцем

Теплий салат з моркви з сухофруктами і оселедцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Традиційна естонська кухня, зазвичай, складається з простої селянської їжі. Теплий салат з моркви з сухофруктами і оселедцем якраз до таких і відноситься.

Інгредієнти

масло вершкове – ложка
цибуля ріпчаста – 1 цибулина середнього розміру
морква – 2 великі
чорнослив – жменька
родзинки – жменя
абрикос сушений – жменька
томатний соус – 3-4 ч. л.
перець мелений – за смаком
кориця мелена – щіпка
оселедець – 2 шматочки філе
зелень – для прикраси

Як приготувати Теплий салат з моркви з сухофруктами і оселедцем