Теплий салат з шпинату з мясом і печерицями

Час приготування: 20 хвилин

В повсякденне меню рекомендується включити зелений салат з шпинату з м’ясом і печерицями, який дуже швидко готується. Подається салат теплим.

Інгредієнти

Кількість порцій: 2
Шпинат свіжий — 120 г
М’ясний стейк — 1 шт.
великий
Масло — для смаження
Сіль, перець — за смаком
Печериці — 100 г
Шавлія — щіпка

Як приготувати Теплий салат з шпинату з м’ясом і печерицями

В повсякденне меню рекомендується включити зелений салат з шпинату з м’ясом і печерицями, який дуже швидко готується. Подається салат теплим.

Покроковий рецепт

1

Промити у великій кількості холодної води шпинат, потім обсушити. Розкласти шпинат з двох тарілках.

2

Великий шматок стейка посолити, поперчити, обсмажити на сковороді. Потім м’ясо вийняти, покласти на дошку, нарізати тонкими пластинками, повернути в сковороду. Додати до м’яса нарізані печериці, обсмажувати все 3-5 хвилин. Для аромату можна додати з прянощів – шавлія.

3

Викласти обсмажені гриби і м’ясо на тарілки зі шпинатом. Подавати салат теплим. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Свинина під сирно-грибний шубкою в мультиварці