Теплий салат з телятини з брокколі і кешью

Дуже простий у приготуванні теплий салат, який вражає своїм насиченим смаком і ситністю. Телятина і брокколі тут складають дуже вдалий смаковий тандем.

Інгредієнти

телятина — 400 г
капуста броккли — 300 г
горішки кешью — жменька
сіль, перець — за смаком
спеції — за бажанням
зелена цибуля — кілька пір’я
масло рослинне — 2 ст. ложки
соєвий соус — 2 ст. ложки

Як приготувати Теплий салат з телятини з брокколі і кешью

Можете називати це блюдо теплим салатом, а можна і печеня з м’яса з брокколі. Так як подавати його можна в якості смачного салату або як основне блюдо.

Покроковий рецепт

Приготування:
1. Телятину промити, нарізати брусочками, обсмажити на розпеченому маслі до готовності.Не забути посолити, поперчити за смаком. Також я додала соєвий соус.

2. Капусту броколі ділять на суцвіття, промивають і відварюють в злегка підсоленої воді до напівготовності.

3. Потім капусту відкидають на друшляк і закидають до м’яса.

4. Далі додаємо решки кешью. Додаємо порізаний зелений цибулька, прянощі (за бажанням). Смажимо 3 хвилини і знімає з вогню.

5. Перекладаємо теплий салат на блюдо і подаємо до столу. Таке блюдо вгамує голод дуже швидко. Вирішувати вам, подавати його в якості салату або як основне блюдо з м’яса з овочами.

Дивіться також:  Салат з морської капусти з крабовим мясом і огірком