Тибетська цампа

Тибетська цампа – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Тибетська цампа

Цей екзотичний продукт зараз вважають одним з найважливіших у тибетській медицині. Він допомагає продовжити життя, підтримує сили в зимовий час. Застосовують напої і каші з цампой для очищення організму та схуднення. Приготувати її нескладно в домашніх умовах.

Для цього залийте на ніч 1 літром теплої води 300 г звичайної перлової крупи. Вранці викладіть крупу на паперовий рушник і дайте трохи обсохнути. Потім викладайте її на розігріту сковороду і обсмажте без додавання олії до золотисто-коричневого кольору. Потім крупу необхідно подрібнити в кавомолці. Можна використовувати замість перловки звичайні ячмінні зерна.

Готову муку можна додавати в гарячий чай в кількості 1 ст. л. Також можна варити каші з молоком. Корисно вживати такі каші при діабеті, артрозах, артритах, атеросклерозі і багатьох інших захворюваннях.

З борошна виходять смачні пиріжки і печиво. Після вживання в їжу цампы ви помітите значні поліпшення здоров’я, зникне задишка, перестануть боліти суглоби. Спробуйте і переконайтеся самі.