Томатна юшка з білою квасолею та ковбаскою з індички

Томатна юшка з білою квасолею та ковбаскою з індички – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ця ароматна юшка, приготована з квасолею, ковбасками і томатами, виходить дуже ситною, а готувати її рекомендується в зимовий сезон.

Інгредієнти

подрібнений зелений базилік сушений – півтори ч. ложки
консервовані помідори – 540 г
консервована біла квасоля – 420 г
городня зелень свіжа для бульйону – один великий пучок
ковбаски з індички – 200 г
олія оливкова найкращої якості – одна ст. ложка
стебла селери – дві штуки
городня свіжа зелень рубана – за смаком для оформлення
великий зубчик часнику – одна штука заздалегідь очищений
холодна вода відфільтрована – півтора літра
салатний цибулю соковитий великий – одна штука для бульйону
крупномолотая сіль кам’яна – за смаком
бутони гвоздики кулінарної – чотири штуки
великий лук салатний для юшки – одна штука
горошини чорного перцю – п’ять штук
соковита морква – одна штука середнього розміру

Як приготувати Томатна юшка з білою квасолею та ковбаскою з індички