Ця ароматна юшка, приготована з квасолею, ковбасками і томатами, виходить дуже ситною, а готувати її рекомендується в зимовий сезон.
Інгредієнти
подрібнений зелений базилік сушений – півтори ч. ложки | |
консервовані помідори – 540 г | |
консервована біла квасоля – 420 г | |
городня зелень свіжа для бульйону – один великий пучок | |
ковбаски з індички – 200 г | |
олія оливкова найкращої якості – одна ст. ложка | |
стебла селери – дві штуки | |
городня свіжа зелень рубана – за смаком для оформлення | |
великий зубчик часнику – одна штука заздалегідь очищений | |
холодна вода відфільтрована – півтора літра | |
салатний цибулю соковитий великий – одна штука для бульйону | |
крупномолотая сіль кам’яна – за смаком | |
бутони гвоздики кулінарної – чотири штуки | |
великий лук салатний для юшки – одна штука | |
горошини чорного перцю – п’ять штук | |
соковита морква – одна штука середнього розміру |
Як приготувати Томатна юшка з білою квасолею та ковбаскою з індички
Сторінка: 1 2