Томатний смузі з селерою і морквяним соком

Інгредієнти

Помідори — 3 шт.
Морквяний сік — 0,5 склянки
Листя селери — 10 г
М’ята — 10 г
Петрушка — 10 г
Сік лимона — 1,5 ст. л. (або лайма)

Як приготувати Томатний смузі з селерою і морквяним соком

Можна вживати як холодний суп.

Покроковий рецепт

Необхідні інгредієнти…

Помідори помити, нарізати шматочками, подрібнити у блендері.

Додати до помідорів морквяний сік.

Додати посічену м’яту, петрушку і селеру. Вичавити сік лайма чи лимона.

Все збити до однорідної консистенції. Перелити в келихи. Прикрасити. Приємного апетиту!

Дивіться також:  Малиново-полуничний смузі