Торт Моцарт з яблуками та шоколадним мусом

Торт Моцарт з яблуками та шоколадним мусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Торт Моцарт є популярним у всьому світі, завдяки своєму вишуканому поєднанню кількох смаків. Ключову роль відіграють ніжні і м’які коржі, шоколадний мус і яблука в карамелі.

Інгредієнти

Для тіста:
вершкове масло – 200 грам
цукрова пудра – 50 грам
кориця – одна чайна ложка
яєчні жовтки – 2 шт.
ром – три столові ложки
мигдаль – 30 грам
пшеничне борошно – 200 грам
разрыхрытель тесту – четверта частина чайної ложки
сіль – щіпка
Для мусу:
яблуко – 1 шт.
вершкове масло – 15 грам для карамелізації яблук
ром – 1 чайна ложка для карамелізації яблук
чорний шоколад – пів плитки – 250 грам
вершки – 70 мл
яєчні білки – 6 шт.
цукрова пудра – 20+40 грам яблук і шоколадного мусу
Для прикраси торта:
яблуко – 1 шт.
лимонний сік – трохи
кориця – 2 палички
какао порошок – 2-3 столові ложки
шоколадна крихта – пів плитки можна більше

Як приготувати Торт Моцарт з яблуками та шоколадним мусом