Торт Пташине Молоко на бісквітних коржах з бананом

Торт Пташине Молоко на бісквітних коржах з бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Повітряний, легкий, не ймовірно смачний!

Інгредієнти

Коржі бісквітні – 3 коржа
Пташине молоко
яєчний білок – 8шт.
цукор – 1 склянка
желатин – 1 пакет (50гр.) залити склянкою води до набухання (30 хвилин) підігріти до розчинення, остудити
Просочення коржів
малиновий сироп – 50мл.
вода – 150 мл
банан – 2 шт.
Шоколад
масло вершкове – 50 гр.
несквік – 4 столові ложки
молоко – 8 столових ложок
Білковий крем
яєчний білок – 4 шт.
цукор – 2 столових ложки

Як приготувати Торт “Пташине Молоко” на бісквітних коржах з бананом