Торт Пташине Молоко на бісквітних коржах з бананом

Повітряний, легкий, не ймовірно смачний!

Інгредієнти

Коржі бісквітні — 3 коржа
Пташине молоко
яєчний білок — 8шт.
цукор — 1 склянка
желатин — 1 пакет (50гр.) залити склянкою води до набухання (30 хвилин) підігріти до розчинення, остудити
Просочення коржів
малиновий сироп — 50мл.
вода — 150 мл
банан — 2 шт.
Шоколад
масло вершкове — 50 гр.
несквік — 4 столові ложки
молоко — 8 столових ложок
Білковий крем
яєчний білок — 4 шт.
цукор — 2 столових ложки

Як приготувати Торт «Пташине Молоко» на бісквітних коржах з бананом

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей то цей рецепт для вас! Готується тортик швидко, випікати його не потрібно. Так що такий смачний десерт не складно і приготувати його можна на будь-яке свято!

Покроковий рецепт


Коржі кладемо у форму з жорсткими високими краями. Якщо немає форми можна взяти фольгу в 4 шари — як я. Корж просочуємо ( малиновий сироп + вода) викладаємо порізаний банан.


Готуємо «Пташине Молоко» : білки збити з цукром до утворення густої піни — так що б не текло з віночків. Набряклий желатин підігріти — розчинити всі грудочки. Остудити, влити тонкою цівкою в білки — не перестаючи збивати.


Викласти на шар бананів «пташине молоко», накрити другим коржем, просочити його.


Повторити черговість шарів.

Накриваємо все останнім бісквітним коржем. Прибираємо майбутнє «твір» в бік.

Варимо шоколад. Несквік змішуємо з молоком і цукром, доводимо до розчинення цукру — охолоджуємо, додаємо вершкове масло, розмішуємо і виливаємо на торт.


Прикрашаємо торт шоколадом і білковим кремом. (білковий крем збивати так само як пташине молоко тільки без желатину).

Трот «Пташине молоко» готовий. Подаємо до столу і нарізаємо на шматочки. Приємного чаювання!

Дивіться також:  Запашний дієтичний десерт з бананом