Торт «Пташине молоко»

Торт «Пташине молоко» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Торт «Пташине молоко» – це дуже ніжний десерт з легким, повітряним, і шалено смачним суфле.

Інгредієнти

для бісквіта:
яйця – 3 шт.
цукор – 100 гр.
борошно – 80 гр.
какао – 1ст.л.
масло вершкове – 100 гр.
розпушувач – 1ч.л.
для суфле:
Білки – 5 шт.
цукор – 200 гр.
масло вершкове – 150 гр.
сметана – 150 гр.
ванільний цукор – 1 год.л.
желатин – 25 гр.
лимонна кислота – на кінчику ножа.
для прикраси:
шоколад чорний – 50 гр.
масло вершкове – 25 гр.

Як приготувати Торт «Пташине молоко»