Торт «Пташине молоко» – це дуже ніжний десерт з легким, повітряним, і шалено смачним суфле.
Інгредієнти
для бісквіта: | |
яйця – 3 шт. | |
цукор – 100 гр. | |
борошно – 80 гр. | |
какао – 1ст.л. | |
масло вершкове – 100 гр. | |
розпушувач – 1ч.л. | |
для суфле: | |
Білки – 5 шт. | |
цукор – 200 гр. | |
масло вершкове – 150 гр. | |
сметана – 150 гр. | |
ванільний цукор – 1 год.л. | |
желатин – 25 гр. | |
лимонна кислота – на кінчику ножа. | |
для прикраси: | |
шоколад чорний – 50 гр. | |
масло вершкове – 25 гр. |
Як приготувати Торт «Пташине молоко»
Сторінка: 1 2