Торт «Пяна вишня»

Торт «Пяна вишня» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Малокалорійний торт для всієї родини. В інтернеті цей торт фігурує під різними назвами – Шварцвальдский торт, Вишня в снігу

Інгредієнти

борошно пшеничне – 1.5 склянки
вишня – 1.5 склянки свіжа або морожена
яйця – 5 штук
какао-порошок – 4 ст. ложки
сода харчова – 1 ч. л.
сметана – 1 стакан
вино червоне напівсолодке – 1-1.5 склянки
цукор – 1 склянка
маргарин – 50 гр для змащування форми
масло вершкове – 1.5 пачки для крему
молоко згущене – 1 банка для крему

Як приготувати Торт «П’яна вишня»