Світлий і темний бісквіт, просочений сметанним кремом дуже смачний шоколадний торт бісквітний!
Інгредієнти
Для світлого бісквіту | |
Борошно – 1 ст | |
Цукор – 1 ст | |
Яйце – 4 шт | |
Лимонна кислота – 0,5 ч. л. | |
Сода – 0,5 ч. л. | |
Для темного бісквіту | |
Борошно – 1 ст | |
Цукор – 1 ст | |
Яйце – 4 шт | |
Лимонна кислота – 0,5 ч. л. | |
Сода – 0,5 ч. л. | |
Какао-порошок – 2 ст. л. | |
Для крему | |
Сметана – 400 г | |
Цукор – 100-200 г | |
Помадка | |
Масло вершкове – 50 г | |
Какао-порошок – 2 ст. л. | |
Молоко – 2 ст. л. | |
Цукор – 4 ст. л. |