Торт «Їжа богів»

Торт «Їжа богів» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Назва торта говорить. Поєднання волоських горіхів зі згущеним молоком, м’яким бісквітом і бананами – смакота! Рекомендую спробувати.

Інгредієнти

Яйця – 4 штуки 3 яйця – на тісто і 1 – на крем
Цукор – 2 склянки
Сметана – 1 стакан
Борошно – 1,5 склянки на тісто
Борошно – 2 столові ложки на крем
Сода – 1/2 чайної ложки
Згущене молоко – 1 банка
Вершкове масло – 180 грам
Молоко – 1 стакан
Волоські горіхи – 200 грам

Як приготувати Торт «Їжа богів»