Тортілья з овочами і омлетом

Тортілья з овочами і омлетом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасна тортилья відмінно підходить для ранкового сніданку.

Інгредієнти

Тісто для тортильї:
яйце куряче 1
сіль – щіпка
вода – 10 мл
борошно кукурудзяне – половина склянки
борошно пшеничне – половина склянки
Для начинки:
квасоля червона – жменя
авокадо – 1/2 шт.
перець болгарський – 1/2 шт.
червоний перець – за бажанням
яйце – 2 шт.
рослинне масло – 1 ст. ложка
перець мелений, сіль – за смаком
помідор – 1 великий
гострий соус – за смаком
нежирна сметана – 4-5 ст. ложок

Як приготувати Тортілья з овочами і омлетом