Тост з полуничним джемом, рибою та листям салату

Бутербродик з полуничним джемом, листям салату і рибою

Інгредієнти

білого хліба — 100 грам
полуничного джему — 50 грам
білої риби — 150 грам
кукурудзяного борошна — 30 грам
спеції — за вксусу
листя салату — 50 грам

Як приготувати Тост з полуничним джемом, рибою та листям салату

Кухня в стилі ф’южн сповнена несподіванок. Рекомендуємо приготувати оригінальну закуску з декількох інгредієнтів.
Необхідні інгредієнти:
100 грам білого хліба;
50 грам полуничного джему;
150 грам білої риби;
30 грам кукурудзяного борошна;
спеції;
50 грам листя салату.

Покроковий рецепт

1. Білий хліб наріжте скибочками. Кожен шматочок обсмажте на сухій сковороді гриль.

2. Білу рибу наріжте шматочками. Кожен умочіть в спеціях і борошні. Обсмажте на сковороді гриль до готовності.

3. На хліб викладіть шматочки листя салату. Промажте кожен тост джемом, а зверху шматочок риби.

4. Приправте тост гострими спеціями і подавайте до столу.

Дивіться також:  Лосось гриль по-азійськи з авокадо