Товчена картопля тушкована капуста з яловичиною

Товчена картопля тушкована капуста з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Повітряне картопляне пюре з тушкованою капустою і яловичиною — паличка-виручалочка будь-якої господині: смачне і невибаглива в приготуванні блюдо!

Інгредієнти

Картопля – 4 штуки середнього розміру
Капуста – 400 гр.
Яловичина – 400 гр.
Морква – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 0,5 головки В моєму випадку четвертинка, так як головка була велика
Вершкове масло – 30 гр.
Яйце – 1 шт.
Перець чорний (мелений не) – Кілька горошин
Розмарин – За смаком
Соняшникова олія – 20 мл
Сіль – За смаком
Перець мелений – За смаком
Молоко – 50 мл

Як приготувати Товчена картопля тушкована капуста з яловичиною