Трайфл з бісквіту з вишнею та сирним кремом

Трайфл з вишнею та згущеним молоком зі смаком какао. Тільки крем у нас буде не заварний або збиті вершки, а сирний

Інгредієнти

Сир — 500 р.
Згущене молоко з какао — 200 мл
Вишні без кісточок — 300 р.
Яйця — 2 шт.
Цукор — 75 р.
Борошно — 75 р.

Як приготувати Трайфл з бісквіту з вишнею та сирним кремом

Трайфл – це традиційний десерт англійської кухні., основою якого виступає бісквітний корж і крем. Крем може бути заварним, вершковим або будь-яким іншим. Також часто в трайфл додають фрукти. Подається зазвичай трайфл в окремих креманках. Але ми зробить трайфл один на всіх. А потім розкладемо в формочки. Для того, щоб бісквітний корж просочився, десерт ставлять на кілька годин у холодильник.

Покроковий рецепт


1. Для початку спечемо бісквітний корж. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки збивати, поки вони не стануть білими. Додати борошно. Добре розмішати.

2. Білки збити з цукровою пудрою до отримання стійких піків.

3. Акуратно ввести білки в тісто і перемішати.

4. Вилити тісто у форму для запікання (не змащувати) і поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30 години. Корж охолодити.


5. Змішати сир і згущене молоко до однорідної гладкої маси.


6. Взяти скляну форму. Бісквітний корж розділити на три частини. На дно форми викласти 1/3 частину бісквіта.


7. Зверху полити сирною масою. Потім викласти вишні.


8. Потім знову бісквіт, сирний крем і вишні. Так робимо три шари. Закінчуємо вишнями. Ставимо в холодильник на кілька годин, щоб бісквітний шматочки просочилися кремом.


9. Дістаємо з холодильника. Розкладаємо у креманки і подаємо.

Дивіться також:  Десерт Заповни рот