Цибулевий суп на білому вині

Цибулевий суп на білому вині – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Головний секрет його насиченого смаку ховається в правильному виборі основного інгредієнта. Ми використовуємо солодкуватий білий цибулю відмінної якості.

Інгредієнти

Бульйон курячий – 1 літр Готуємо заздалегідь, проціджуємо.
Цибуля біла ріпчаста – 500 гр. Найкращої якості.
Часник – 3-4 зубчики
Вино сухе біле – 1 стакан
Оливкова олія – 3 стіл. ложки
Вершкове масло – 50 гр.
Хліб – 200 гр.
Сир – 100 гр. Сири твердих сортів, на ваш смак.
Чебрець – гілочка
Мускатний горіх – за смаком
Сіль, перець чорний мелений – за смаком

Як приготувати Цибульний суп на білому вині