Тунець під соусом з болгарських перців

Тунець під соусом з болгарських перців – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Не дивлячись на те, що Тунець – велика риба із сімейства скумбрієвих, її можна віднести до делікатесів, так як смак у цієї риби благородний.

Інгредієнти

Філе тунця – 0,5 кг
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Часник – 1-2 зубчики
Болгарський перець – 1 шт. (червоний)
Болгарський перець – 1 шт. (зелений)
Болгарський перець – 1 шт. (жовтий)
Помідори – 150 г
Вино біле сухе – 100 мл
Цукор – 1 чайна ложка
Сіль – за смаком
Рослинне масло – 2-3 столові ложки
Приправа – 1 чайна ложка
Мелений чорний перець – за бажанням

Як приготувати Тунець під соусом з болгарських перців