Не дивлячись на те, що Тунець – велика риба із сімейства скумбрієвих, її можна віднести до делікатесів, так як смак у цієї риби благородний.
Інгредієнти
Філе тунця – 0,5 кг | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Часник – 1-2 зубчики | |
Болгарський перець – 1 шт. (червоний) | |
Болгарський перець – 1 шт. (зелений) | |
Болгарський перець – 1 шт. (жовтий) | |
Помідори – 150 г | |
Вино біле сухе – 100 мл | |
Цукор – 1 чайна ложка | |
Сіль – за смаком | |
Рослинне масло – 2-3 столові ложки | |
Приправа – 1 чайна ложка | |
Мелений чорний перець – за бажанням |