Турецький бургер з соусом Шричача

Турецький бургер з соусом Шричача – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Турецький бургер з соусом Шричача

Ароматний бургер з хрустким нутом і іншими інгредієнтами обов’язково припаде до смаку любителям незвичайних страв. Для його приготування вам знадобляться:
1 булка з кунжутом;
50 грам нуту;
30 мл соусу Шричача;
лист салату;
50 грам маринованого сиру Тофу;
1 огірок.
1. Булку розріжте на дві частини.
2. Нут відваріть до готовності. Маринований Тофу наріжте шматочками. Огірок очистіть і наріжте кружальцями.
3. На першу частину вилийте соус і покладіть частину нуту, сир і огірок. Зверху нут, соус, огірок і сир. Приправте спеціями і закрийте листом салату. Надішліть підсушитися в розігрітий духову шафу на одну хвилину.