Тушкована капуста з куркою і помідорами

Час приготування: 1 ч. 5 хв.

Крім відмінного смаку, блюдо дуже легке, цілком підходить для бажаючих привести себе в форму після літньої відпустки.

Інгредієнти

Кількість порцій: 4
Цибуля — 150 гр
Морква — 200 гр
Капуста — 800 гр
Курка — 600 гр
Помідори — 400 гр
Сіль, перець — за смаком
Рослинна олія — 2 ст. л.
Зелень — за смаком

Як приготувати Тушкована капуста з куркою і помідорами

Я особливо люблю готувати цю страву восени, коли більшість інгредієнтів можна взяти з власного городу. Свіжа зелень, капуста, морква і цибуля, стиглі помідори — суцільне задоволення і маса вітамінів!

Покроковий рецепт

1

Очистіть цибулю і наріжте його шматочками.

2

Почистіть моркву і наріжте її тонкими кружечками або соломкою.

3

Помийте курку і наріжте її невеликими шматочками (я використовую філе курячої грудки).

4

Капусту нарежте соломкою.

5

Помідори очистіть і наріжте невеликими шматочками.

6

На сковороді нагрійте масло і трохи обсмажте цибулю.

7

До цибулі додайте моркву, обсмажте.

8

Викладіть курку, перемішайте, тушкуйте близько 20 хвилин. Слідом додайте капусту, перемішайте і тушкуйте під кришкою ще приблизно такий же час. Солимо і кладемо спеції за смаком.

9

Додайте помідори, перемішайте і можна вимикати плиту, страва готова! Для смаку разом з помідорами дуже раджу покласти свіжу зелень.

Дивіться також:  Гострий морквяний салат з кальмарами по-корейськи