Тушкована капуста з мясом і барбарисом

Тушкована капуста з мясом і барбарисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Капустяне блюдо, тушковану зі свининою, барбарисом.

Інгредієнти

великий ріпчаста цибуля соковитий – 1 шт.
сушені подрібнені томати – три ч. ложки
нежирна свинина – 420 г
кам’яна сіль дрібна – за смаком
рафінована олія оливкова – три ст. ложки для обсмажування
свіжа білокачанна капуста – 1/2 качана середнього розміру
свежемолотая паприка – одна ч. ложка
великі часникові часточки – три штуки очищені
суміш з різних сушених трав – за смаком
сухе біле вино – 120 мл
сушений барбарис – одна ст. ложка

Як приготувати Тушкована капуста з м’ясом і барбарисом