Тушкована капуста з яловичої ковбасою і помідорами

Швидко і просто готується. Тушковані овочі і ковбаска відмінне смакове поєднання. Блюдо виходить соковите і свіже.

Інгредієнти

Капуста — 500 гр
Ковбаса сирокопчена яловича — 100 гр
Помідори — 2 шт
Морква — 1 шт
Цибуля — 1 шт
Оливкова олія — 1 столова ложка
Сіль, перець, приправи — За смаком

Як приготувати Тушкована капуста з яловичої ковбасою і помідорами

Відмінний рецепт для тих, хто економить свої кошти та час! У страві використовується яловича копчена ковбаса сиро – виходить ситно і не шкодить вашій фігурі:) важливо! Не ріжте дрібно овочі – досить великі шматочки додадуть насиченість смаку, і зберігають корисні речовини.

Покроковий рецепт

Спочатку миємо всі овочі. Чистимо цибулину і моркву.

Беремо глибокий сотейник з товстими стінками. Наливаємо оливкова (можна соняшникова) олія, розігріваємо. Паралельно нарізаємо брусочками, цибулю, після чого обсмажуємо 3 хвилини. Після цього додаємо моркву, порізану також брусками і обсмажуємо все разом на середньому вогні.

Ріжемо ковбасу невеликими шматочками, кладемо в сотейник до овочів. Після цього нарізаємо капусту квадратиками і додаємо у наше блюдо.

Після того, як додали капусту, солимо — перчимо, додаємо улюблені приправи. І під кінець додаємо порізані кубиками (не дрібними!) помідори. Закриваємо кришкою і тушкуємо півгодини. Вожу додавати не потрібно, помідори, цибуля та капуста дають свій сік. Смачне просте блюдо готове!

Дивіться також:  Кутаби з зеленню і сиром