Тушкована свинина в соєвому соусі

З інгредієнтів саме основне, звичайно ж, свинина. Так само нам знадобитися цибуля, морква, соєвий соус(!), часник.
Середнього розміру сковорідка на якій і буде проводитися процес приготування.

Інгредієнти

Свинина — 350г Порізана на дрібні шматочки, можна кубиками
Цибуля — 40г Дрібно порізаний
Морквина — 70г Терта або дрібно порізана
Часник — 1 зубчик Дрібно порізаний
Соєвий соус — 2 ст. л
Вода — 50 мл
Сіль, перець, аджика — За смаком

Як приготувати Тушкована свинина в соєвому соусі

Є багато способів приготування тушкованої свинини. Це дуже смачне і корисне блюдо. У такому блюді завжди є овочі, зелень і ароматні приправи, що робить його дуже соковитим. Гасити свинину ми будемо в соєвому соусі. Її можна приготувати з картоплею, кашею, грибами і рисом. У цьому рецепті я розповім про те як швидко з допомогою сковорідки покласти свинину. Рецепт дуже простий і особливих труднощів у Вас не викличе.

Покроковий рецепт

Наливаємо олію на сковорідку і розігріваємо її, кидаємо м’ясо і обсмажуємо до золотавої скоринки. Приблизно 15 хвилин.

Після того як воно обжарилось кидаємо цибулю, моркву і зубчик часнику і обсмажуємо ще раз разом. Приблизно хвилин 10

Потім наливаємо соєвий соус, додаємо сіль, перець і аджику за смаком.

Потім додаємо 50 мл води, закриваємо кришкою і тушкуємо близько 15 хвилин.
Ваша тушкована свинина готова:)

Дивіться також:  Гостра яловичина з корейським кімчі