Телятина, приготована за цим рецептом з ріпчастою цибулею, морквою і болгарським перцем, виходить дуже соковитою і ніжною.
Інгредієнти
салатний цибуля біла велика – 1 штука | |
теляча вирізка – 400 г | |
рафінована олія рослинна – 2 ст. ложки для смаження | |
болгарський перець жовтий і червоний – по 1 штуці | |
лавровий лист – 1 штука | |
мелений чорний перець – за смаком | |
соковита морква велика – 1 штука | |
густа сметана – 200 мл | |
тонкомолота борошно пшеничне просеянная – 3 ст. ложки | |
гострий мелений перець – за смаком | |
гострий мелений перець (за смаком); сире яйце куряче велике – 1 штука | |
пластівці солодкої паприки – за смаком | |
тонкомолота сіль морська – за смаком |
Як приготувати Тушкована телятина з овочами
Сторінка: 1 2