Тушкована телятина з овочами

Тушкована телятина з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Телятина, приготована за цим рецептом з ріпчастою цибулею, морквою і болгарським перцем, виходить дуже соковитою і ніжною.

Інгредієнти

салатний цибуля біла велика – 1 штука
теляча вирізка – 400 г
рафінована олія рослинна – 2 ст. ложки для смаження
болгарський перець жовтий і червоний – по 1 штуці
лавровий лист – 1 штука
мелений чорний перець – за смаком
соковита морква велика – 1 штука
густа сметана – 200 мл
тонкомолота борошно пшеничне просеянная – 3 ст. ложки
гострий мелений перець – за смаком
гострий мелений перець (за смаком); сире яйце куряче велике – 1 штука
пластівці солодкої паприки – за смаком
тонкомолота сіль морська – за смаком

Як приготувати Тушкована телятина з овочами