Тушкована яловичина з чорносливом і горіхами

Тушкована яловичина з чорносливом і горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Яловичина – 600 г
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Часник – 2 – 3 зубчики
Чорнослив – жменя (7 – 10 шт. без кісточок)
Лавровий лист – 1 шт.
Вода – 2 склянки + 0,5 літра
Борошно – 1 – 2 столові ложки
Рослинне масло – 5 -7 столових ложок
Кедрові горішки – 2 столові ложки
Прованські трави – 1 чайна ложка
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Тушкована яловичина з чорносливом і горіхами