Тушковане куряче філе в соусі каррі

Тушковане куряче філе в соусі каррі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе в соусі каррі виходить дуже ароматне і смачне. Це страва для любителів гостренького.

Інгредієнти

Куряче філе – 0,5 кг
Цибуля ріпчаста – 2 шт.
Перець дуже гострий червоний – 1/2 стручка
Масло рослинне – 3 столові ложки
Сіль – за смаком
Коріандр мелений – 1 столова ложка
Мелена зіра – 1 столова ложка
Кардамон мелений – 1 столова ложка
Кардамон зелений – 7 шт.
Куркума – 1 столова ложка
Корінь імбиру – 50 гр.
Часник – 4 зубчики
Бальзамічний оцет – 1 столова ложка
Приправа каррі гострий – 1 столова ложка
Насіння пажитника – 1/2 їдальні ложки
Цибуля червоний – 1 шт.
Чорний кмин – 1/2 їдальні ложки

Як приготувати Тушковане куряче філе в соусі каррі