.
Інгредієнти
Свинина – 500 г (вирізка) | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Вода – 200 мл | |
Спеції – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Як приготувати Тушковане м’ясо з грибами
Сторінка: 1 2
Тушковане мясо з грибами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
.
Свинина – 500 г (вирізка) | |
Рослинне масло – 3 ст. л. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Вода – 200 мл | |
Спеції – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |