Тушковані конкильони з овочами і беконом

Тушковані конкильони з овочами і беконом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ось ще один рецепт конкильони, фаршированих макаронів з смачним овочевим соусом.

Інгредієнти

Конкильони – 10 шт (великих черепашок)
Гриби – 5-7 шт. (печериць)
Болгарський перець – 1 болгарський перець (червоний)
Ріпчаста цибуля – 1 головка
Сир пармезан – 30 г
Бекон – 30 г (2-3 смужки)
Вершки – 100 г
Помідори – 1 помідор
Рослинне масло – 1 ст. ложка
Зелень – за бажанням
Мелений чорний перець – за смаком
Сіль – за смаком

Як приготувати Тушковані конкильони з овочами і беконом