Яловичина – найпоширеніший продукт для приготування тушкованого м’яса. Але спробуйте приготувати її з косулі, і їсти іншу ви вже не захочете.
Інгредієнти
М’ясо козулі – 5 кілограм | |
Сіль – 3 десертні ложки | |
Перець – 1 десертна ложка | |
Вода – 2 літри |
Тушонка з козулі в домашніх умовах – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.
Яловичина – найпоширеніший продукт для приготування тушкованого м’яса. Але спробуйте приготувати її з косулі, і їсти іншу ви вже не захочете.
М’ясо козулі – 5 кілограм | |
Сіль – 3 десертні ложки | |
Перець – 1 десертна ложка | |
Вода – 2 літри |