Унікальний салат з креветками і соусом якіторі

Унікальний салат з креветками і соусом якіторі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Унікальний салат з креветками і соусом якіторі

Представляємо вашій увазі цікавий варіант салату з тонкими нотками Японії. Відтворити це блюдо зможе кожен, хто має під рукою необхідний список інгредієнтів.

Креветки – 300 грам;

листя салату – пучок;

соус “Якіторі” – 200 мл;

спеції – за смаком;

кунжут – 30 грам;

апельсин – 1 штука.

1. В тому, випадку, якщо креветки свіжі, то відваріть їх в невеликій кількості води. Можна додати кріп для аромату. Морепродукти очистіть і залиште поки на час.

2. Очистіть апельсин, видалите білі плівки і филируйте. Вийшло філе наріжте.

3. Листя салату промийте і порвіть руками. Викладіть зелень на тарілки. Зверху викладіть інші інгредієнти.

4. Приправити салат спеціями і посипте кунжутом. Останній штрих – це збризнути блюдо соусом “Якутори”. Залиште на 10 хвилин маринуватися і подавайте до столу.