Уральські посикунчики – маленькі пиріжки з фаршем

Уральські посикунчики – маленькі пиріжки з фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Уральські посикунчики –традиційне уральські пиріжки з м’ясом, які завойовують все більшу популярність і в інших регіонах Росії. Пробуємо приготувати ))

Інгредієнти

Для тіста:
Кефір – 250 мл
Яйце – 1 шт.
Сіль – щіпка
Борошно – 400 г
Цукор – 1 ст. ложка
Для фаршу:
М’ясна суміш з яловичини і свинини – 500 грам
Цибуля ріпчаста – 1 головка
Молоко або вода – 50 мл але краще використовувати обидва інгредієнти в рівних пропорціях
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Як приготувати Уральські посикунчики – маленькі пиріжки з фаршем