Вареники з сиру

Час приготування: 25 хвилин

Дуже просто в приготуванні.

Інгредієнти

Кількість порцій: 6
Сир — 400 гр.
Борошно — 350 гр.
Цукор — 3 столові ложки
Сметана — 300 гр.
Масло вершкове — 50 гр.
Яйце — 1 шт.
Манка — 80 гр.
Сіль — за смаком

Як приготувати Вареники з сиру

Смачне блюдо. Подобається всім, особливо дітям.

Покроковий рецепт

1

Підготувати всі продукти.

2

1 столову ложку цукру, сіль розтерти з яйцем.

3

Додати сир і розім’яти його разом зі збитим з цукром і сіллю яйцем.

4

Додати манку і борошно.

5

Замісити тісто. Тісто має бути не дуже круте.

6

Сформувати вареники.

7

Закип’ятити воду, посолити її і відварити вареники.

8


У утятнице розтопити масло, додати сметану і цукор. Довести до кипіння. Викласти туди відварені вареники і тушкувати на невеликому вогні близько 10-15 хвилин.

9

Блюдо готове. Приємного апетиту.

Дивіться також:  Яблучні оладки «Осінні»