Вегетаріанська закуска-гарнір з смаженою цвітної капусти

Час приготування: 40 хвилин

З цвітної капусти можна приготувати дуже ситну закуску.

Інгредієнти

Кількість порцій: 3
шматки білого подсохшего хліба — три штуки
цвітна капуста — 280 г
сире яйце куряче велике — одне
сіль — за смаком
чорний перець тонкомолотий — за смаком
кунжутне масло ароматне — 50 мл
свіжа зелень кінзи — при подачі
морська сіль крупного помелу — для посипання

Як приготувати Вегетаріанська закуска-гарнір з смаженою цвітної капусти

Ви можете використовувати це блюдо як вегетаріанську закуску з смаженою цвітної капусти, а можете подати овоч в якості гарніру до м’ясної страви.

Покроковий рецепт

1

На окремі суцвіття розділити промиту цвітну капусту, потім зрізати всі великі живці. Що ж стосується хліба, то його потрібно перекласти в миску і подрібнити до стану дуже дрібної крихти.

2

В окремій мисці збити одне куряче яйце, потім додати приготовану яєчну суміш трохи меленого перцю і сіль, викласти суцвіття цвітної капусти, добре перемішати компоненти.

3

Далі усі суцвіття цвітної капусти потрібно додатково обваляти в дрібній хлібній крихті, потім перекласти їх в сковорідку і обсмажити з усіх боків до рум’яного відтінку в невеликій кількості кунжутної олії на сковорідці.

4

Викласти смажену капусту на папір і дати стекти зайвому маслу. Присипати капусту крупною сіллю і прикрасити зеленню. Подавати до столу в теплому вигляді.

Дивіться також:  Баклажани в клярі