Вегетаріанське овочеве рагу

Вегетаріанське овочеве рагу – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як приготувати Вегетаріанський овочеве рагу

Цей швидкий рецепт вегетаріанського рагу з улюблених овочів обов’язково залишиться у вашому обідньому меню! З цими інгредієнтами приготуйте солідну порцію теплого і низькокалорійного рагу! Спробуйте!

Харчова цінність на 1 порцію:
Енергія 387 ккал,
Білок 13,7 м,
Жир, 12,7 г,
Вуглеводи 61,3 р.

Інгредієнти:
50 г консервованого нуту,
150 г картоплі,
150 г цукіні,
150 г цвітної капусти,
100 г пасату,
50 г цибулі,
100 г перцю,
10 г оливкової олії.

Приготування: цибулю, картоплю, цукіні, перець нарізати кубиками, цвітну капусту розділити на більш дрібні частини. Покладіть всі овочі на гаряче масло в глибоку сковороду, залийте склянкою води і тушкуйте до того моменту, коли овочі не стануть трохи м’якими. Додайте вимитий нут з банки і пасату і варіть до повного приготування. Приправити все це вашими улюбленими спеціями.