Вегетаріанський гарбузово-гороховий суп-пюре з капустою

Вегетаріанський гарбузово-гороховий суп-пюре з капустою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт цієї страви простий у приготуванні. Суп легкий і ніжний на смак. Це відмінна закуска в поєднанні з часниковими грінками. Підходить для харчування дітей з 1 року життя.

Інгредієнти

Цвітна капуста – 150 грам свіжа або заморожена
Зелений горошок – 100 грам свіжий або заморожений
Гарбуз – 250 грам свіжа або заморожена
Рослинна рижієва олія – 1 столова ложка
Вершкове масло – 20 грам Вибрати вершкове або рижієву за смаком
Зелень петрушки – пучок
Зелень рукколи – 2 гілочки

Як приготувати Вегетаріанський гарбузово-гороховий суп-пюре з капустою