Вегетаріанський салат з рисової локшини з горошком

Вегетаріанський салат з рисової локшини з горошком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це освіжаючий вегетаріанський обідній салат! Рисова локшина легка, горошок надає страві контраст, а маринад надає особливий та вишуканий смак.

Інгредієнти

локшина рисова – 300 г
рослинна олія – 2 столові ложки
червоний цибуля – 1/2 невеликого нарізаного
часник – 1 зубчик подрібнений
заморожений зелений горошок – жменька
рибний соус – 1 столова ложка
сік лайма – 1 столова ложка
гострий соус чилі – 1 чайна ложка
цукор – 1 чайна ложка
солоний арахіс – жменя подрібнений
зелена цибуля – кілька пір’я
мак – щіпка

Як приготувати Вегетаріанський салат з рисової локшини з горошком