Це освіжаючий вегетаріанський обідній салат! Рисова локшина легка, горошок надає страві контраст, а маринад надає особливий та вишуканий смак.
Інгредієнти
локшина рисова – 300 г | |
рослинна олія – 2 столові ложки | |
червоний цибуля – 1/2 невеликого нарізаного | |
часник – 1 зубчик подрібнений | |
заморожений зелений горошок – жменька | |
рибний соус – 1 столова ложка | |
сік лайма – 1 столова ложка | |
гострий соус чилі – 1 чайна ложка | |
цукор – 1 чайна ложка | |
солоний арахіс – жменя подрібнений | |
зелена цибуля – кілька пір’я | |
мак – щіпка |
Як приготувати Вегетаріанський салат з рисової локшини з горошком
Сторінка: 1 2